Arjen Dingemanse één van de absenten bij Yerseke hier in duel met Alex Jobse (Serooskerke).
Arjen Dingemanse één van de absenten bij Yerseke hier in duel met Alex Jobse (Serooskerke). (Foto: F. van Pagee)

Yerseke doet goede zaken in race om een periode

  Sport en Vereniging

Yerseke-Hellevoetsluis (2-0)
Over 'goede zaken doen' gesproken, Yerseke trad gehavend aan op sportpark 'Cleijn Moercken' tegen Hellevoetsluis die slechts 12 punten bij elkaar sprokkelden in de 1e seizoenshelft. Mede door een sterke wind over het hoofdveld kregen de toeschouwers geen goed voetbal te zien, maar wel twee fantastische uithalen van Guus de Leeuw die zo zijn 8e en 9e van de competitie binnen vlamde. In de 2e periode ziet er het er na vorige week weer een stuk beter uit met 1 punt achterstaand op Serooskerke. Wel nog afhankelijk, maar weer in race voor deze prijs. Ook stijgen zij weer naar de 4e positie op de ranglijst in het kielzog van Oostkapelle en Serooskerke.


Lewedorpse Boys-Kapelle (2-2)
Kapelle liet ook de tweede mogelijkheid na de winterstop liggen om in te lopen op de concurrentie bovenin. De thuisclub vroeg in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong via Kevin Ravensberger, Stijn Driessen trok de stand weer gelijk. In het tweede bestek was het Reinier Goedemondt met de 1-2 maar leverde deze slechts 1 punt op doordat Ries de Jonge de bal ongelukkig in eigen doel werkte, eindstand 2-2. Kapelle op een 5e positie met eveneens 5 punten achterstand op koploper Luctor/Heinkenszand dat eveneens gelijk speelde.

Tholense Boys-Krabbendijke (1-1)
Voor Krabbendijke wellicht een zetje in de rug voor het vertrouwen, en dan wel een positief duwtje. Al leek het eerder een afslachting te worden door een snelle treffer van Tholense Boys met ook nog eens de 3-0 thuisnederlaag in gedachten. Lennard Marsman met de 1-0, echter bleef Krabbendijke meerdere tegentreffers bespaard door veelal een slechte afronding. Voor de rust trok Elco Jansen de stand weer in evenwicht vanaf de penaltystip, deze werd ook de eindstand en zal wellicht weer vertrouwen geven aan de rood-wit-blauwen. Krabbendijke nog steeds op de 11e positie.

Wolfaartsdijk-Kruiningen (2-1)
Kruiningen onwaardig gezien zij toch seizoenen achtereen handhaving realiseerden in de 3e klasse. Stef Dane bracht de Reimerswaalse nog wel op de 0-1 voorsprong, echter wist Wolfaartsdijk deze om te buigen naar een 2-1 eindstand. Doelpuntenmakers Sam de Kam en Thijs Inja. Kruiningen nog wel op een vierde positie, maar de 2e periode is zo goed als verloren.

SPS-Wemeldinge (3-0)
Ondanks een 0-0 ruststand verloor Wemeldinge alsnog nog van de koploper in de 4e klasse B. Kevin Uijl nam de eerste twee treffers voor zijn rekening waarna Rene de Groen voor de eindstand van 3-0 tekende. Een mager seizoen toen nu toe met een virtuele 8e positie voor Wemeldinge.

Rillandia-Stavenisse (3-1)
Szaby Szakacs zorgde pas na de rust voor de openingstreffer, 1-0. Na de rode kaart van Iman Noordam leek Stavenisse op rozen met ook nog eens het geval dat de toegekende vrije trap door Jos van der Jagt werd binnengeplaatst. Echter bleek Rillandia de sterkste en scoorde het in ondertal nog tweemaal, Robin van Bavel uit de penalty die later Gijs Heppe bediende en doel trof. De 7e postitie voor hun.

DwO'15-Sc Waarde (4-0)
Het seizoen tot nu toe is nog niet om over naar huis te schrijven. Joel Danielse en Alwin van de Guchte maakten er beiden twee voor de thuisclub wat een 4-0 verlies opleverde voor Sc Waarde. Slechts 11 punten behaald met een virtuele 9e positie.

Hansweertse Boys (2-2)
De Boys pakten weer een punt, scoreverloop Markus Joosse 1-0, Steven Fitsch boog deze met zijn 2 treffers maar Robin Korsuize tekende voor de 2-2 eindstand. De Boys blijft hekkensluiter.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Werken in de logistiek

Zeeland en West-Brabant

Teamleider Verwerking

Steenbergen

Chauffeurs leerlingenvervoer

Beveland, Walcheren en Reimerswaal

Verpleegkundigen

Goes

Voegers

Zeeland en West-Brabant