Guus de Leeuw virtueel de beker in handen doordat hij als enige van van de vijf koplopers in de 2e klasse uitkomt.
Guus de Leeuw virtueel de beker in handen doordat hij als enige van van de vijf koplopers in de 2e klasse uitkomt. (Foto: F. van Pagee)

Vijf topschutters op een gedeelde koppositie

  Sport en Vereniging

REIMERSWAAL/ KAPELLE - De top in het individuele klassement schuift nog meer ineen, maar liefst vijf spelers maakten tot nu toe 9 competitiedoelpunten.


Robin Boogaard (Kapelle) al geruime tijd op dit aantal, zijn teamgenoot Reinier Goedmondt maakte er afgelopen weekend één. Elco Jansen deed dit eveneens voor Krabbendijke, waar Guus de Leeuw (Yerseke) en Steven Fitsch (Hansweertse Boys) tweemaal doel troffen. Dat brengt hun allen op 9 competitiedoelpunten. En om nog maar eens aan te geven dat het echt dicht bijn elkaar zit, ook vijf spelers op 1 doelpunt achterstand met 8 competitiedoelpunten, Steffan van Houte en Stef Dane (Kruiningen), Wessel In de Weij (Rillandia), Maarten Pilon (Wemeldinge) en Arjen de Koeijer (Yerseke). Met een gelijk aantal doelpunten in de eindscore wordt er gekeken naar het niveau waarop de schutter uitkomt en is dus Guus de Leeuw gezien hij in de 2e klasse uitkomt virtueel de grootste kanshebber op de eerste Bode-Bokaal. Achter hun drie spelers op een gedeelde 11e positie met 6 doelpunten.

Programma komende zaterdag

Arendskerke-Yerseke, Krabbendijke-De Fendert, Kapelle-Patrijzen, Kruiningen-Rillandia, Sc Waarde-SPS, Hansweertse Boys-Wolfaartsdijk, Wemeldinge-Apollo'69.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>