Tiemen en Senna Trompetter tijdens een digitaal trainingsrondje.
Tiemen en Senna Trompetter tijdens een digitaal trainingsrondje. (Foto: Marion Trompetter)

Jeugdrenners Middelkamp niet van hun fiets te krijgen

  Sport en Vereniging

KRUININGEN - Zoals voor alle jeugdsporters moeten de jeugdleden van ZRTC Middelkamp het nu zonder gezamenlijke trainingen en wedstrijden doen.


De jeugdleden kunnen, normaal gesproken, 1 à 2 maal per week trainen met clubgenoten en in het weekend hun tas inpakken en fiets op of in de auto laden. Dit om het land in te trekken voor weer een spannende koers. Nu moeten de renners (en hun ouders) verplicht afkicken van deze 'way of life'. Iedereen is weer gewoon een kind op een fiets en dit wordt gelukkig niet vergeten. De oudere renners zien we vaak alleen of met één ouder door de Zeeuwse polders rijden. Om zo het gevoel van dat kromme stuur en je hoofd in de wind vast te houden. In afwachting tot ze weer mogen koersen voor de prijzen. Ook wordt er binnen gereden. De ouders van Tiemen en Senna Trompetter zorgen ervoor dat kun kids, naast lekker buiten fietsen, samen ook veel kilometers in het digitale wielerwalhalla Watopia kunnen maken. Het is mooi om te zien dat iedereen blijft genieten van die mooie tweewielers. Natuurlijk hoopt iedereen dat we weer snel alles kunnen doen zoals we dat gewend waren. Maar we kunnen er zelf voor zorgen dat ieder op zijn eigen manier kan genieten, op weg naar 'het nieuwe normaal'.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Werken in de logistiek

Zeeland en West-Brabant

Teamleider Verwerking

Steenbergen

Chauffeurs leerlingenvervoer

Beveland, Walcheren en Reimerswaal

Verpleegkundigen

Goes

Voegers

Zeeland en West-Brabant