Meester Gerrit danst mee met de Jerusalema
Meester Gerrit danst mee met de Jerusalema (Foto: Marjoleine Lobbezoo)

Directeurswissel op obs De Klimroos

  Sport en Vereniging

KRABBENDIJKE - Op dinsdag 10 november nam na een periode van 9 jaar meester Gerrit Coldeweijer afscheid als directeur van obs De Klimroos in Krabbendijke.


De kinderen, juffen en meesters hadden een passend afscheid georganiseerd voor meester Gerrit en zijn vrouw Petra: gezellige activiteiten samen met de kinderen. Zo maakte hij knuffels in groep 3 en 4, omdat meester Gerrit graag knuffelt. In groep 7/8 bakte hij pannenkoeken met de kinderen, omdat hij en zijn vrouw op Pannenkoekendag altijd de pannenkoeken bakte op De Klimroos. Als afsluiting deden alle kinderen samen op het schoolplein de ‘Jerusalema’ dans die ze in het geheim hadden ingestudeerd. Tot slot trakteerde meester Gerrit alle kinderen op een heerlijke portie kibbeling en een mooie pen!

Meester Gerrit blijft overigens wel werkzaam binnen de Stichting SOM, namelijk op obs De Kreek in Bergen op Zoom. Daar wensen wij hem een fijne tijd toe.

De opvolger van meester Gerrit is inmiddels alweer enige weken aan de slag op De Klimroos: Rick Verdult, tevens directeur van obs De Reigersberg in Rilland.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>