Foto: Shutterstock

VV Kruiningen organiseert Oranjefestival op 26 april

  Sport en Vereniging

KRUININGEN - Op maandag 26 april, in de meivakantie, organiseert voetbalvereniging Kruiningen een Oranjefestival op sportpark de ‘Kruse Mat’!


Ochtendprogramma
In de ochtend van 10.30 tot 11.45 uur zijn de kinderen van 5, 6, 7 en 8 jaar oud uit Kruiningen van harte welkom om bij ons lekker een balletje te komen trappen. Heb je (nog) geen ervaring met voetbal, maar wil je het eens proberen? Dan ben je van harte welkom, ook als je geen lid bent van de voetbalvereniging.We doen veel leuke voetbalspelletjes waarbij we de kinderen wat kleine voetbalhandelingen proberen bij te brengen. Natuurlijk staat het bewegen en plezier centraal deze ochtend!

Middagprogramma
En ‘s middags van 13.30 tot 15.30 uur organiseren we een Oranjefestival voor kinderen van 9, 10, 11 en 12 jaar oud uit Kruiningen. Zij zijn natuurlijk wat ouder en met hen zullen we veel partijtjes gaan spelen! Ook voor deze groep geldt: iedereen is van harte welkom, ook als je geen lid bent van onze vereniging!
We hopen de kinderen deze middag een extra beweegmoment en veel plezier te bieden, iets wat mogelijk in de coronatijd wat verminderd is.

Gratis
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met Jordan van Langevelde, tel. 06-53142186.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Werken in de logistiek

Zeeland en West-Brabant

Teamleider Verwerking

Steenbergen

Chauffeurs leerlingenvervoer

Beveland, Walcheren en Reimerswaal

Verpleegkundigen

Goes

Voegers

Zeeland en West-Brabant