<p>Het terras bij dorpshuis Kaj Munk is het middelpunt van &lsquo;Hansweert Presenteert&rsquo;.</p>

Het terras bij dorpshuis Kaj Munk is het middelpunt van ‘Hansweert Presenteert’.

(Foto: Muziekvereniging Scheldegalm)

‘Hansweert Presenteert’ op zondag 5 september

  Sport en Vereniging

HANSWEERT - Op zondagmiddag 5 september presenteren voetbalvereniging Hansweertse Boys, Muziekvereniging Scheldegalm, The City Line Dancers en Tennisvereniging LTC Hansweert zich gezamenlijk op en rond het dorpsplein voor dorpshuis Kaj Munk. Dit tussen 14.00 en 17.00 uur.


Voor de verenigingen is dit niet alleen de start van een nieuw seizoen, maar ook een manier om de inwoners van Hansweert (na corona opnieuw) kennis te laten maken met alle mogelijkheden die de verschillende verenigingen bieden. Sommige verenigingen hebben immers vele maanden geen enkele activiteit kunnen verrichten, zijn onzichtbaar geweest voor het grote publiek en daardoor ook leden kwijtgeraakt. ‘Hansweert presenteert’ is dus ook bedoeld om te laten zien dat de verenigingen nog springlevend zijn, maar zeker nieuwe aanwas kunnen gebruiken om te blijven voortbestaan. 

Het geïnteresseerde publiek kan achteroverleunend op het terras van Kaj Munk genieten van de optredens en (jeugd)activiteiten op het plein, maar men wordt ook (jong, oud en alles wat daar tussen zit) uitgenodigd actief mee te doen. Want wie weet werkt een balletje trappen of slaan, meedansen of geluid uit een muziekinstrument krijgen wel aanstekelijk en wilt u verder. De verenigingen geven die middag antwoorden op al uw vragen hoe dat in zijn werk gaat.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief