<p>De minipupillen (v.l.n.r.) VIVOO, Yerseke, Rillandia en Sc Waarde.</p>

De minipupillen (v.l.n.r.) VIVOO, Yerseke, Rillandia en Sc Waarde.

(Foto: F. van Pagee)

Nieuwe spelvorm voor de minipupillen

  Sport en Vereniging

WAARDE - De minipupillen zijn dit seizoen gestart met een nieuwe spelvorm, meerdere teams nemen het tegen elkaar op in toernooivorm wekelijks. Alleen steeds een ander locatie, zodat alle deelnemende teams éénmaal thuis spelen.


Voor hun dus geen uit- en thuiswedstrijd meer zoals voorheen, spelen zij kortere wedstrijden, daarentegen wel weer meer potjes en tegen verschillende tegenstanders.
Zo reisden Rillandia, Yerseke en VIVOO (Huijbergen) af naar Waarde voor weer een voetbalavontuur, door de vele minipupillen meer beleving en kunnen zij wekelijks kampioen worden.
De aandacht vooral gericht op ‘de kennismaking met de sport’ en niet het resultaat.
De spelregels, leren omgaan met verlies of een zege maar vooral plezier hebben. Zo was het deze keer de beurt aan Sc Waarde die de organisatie kreeg toegewezen, scoorden de teams er op los en straalden zowel de minipupillen als de aanwezigen waaronder veel ouders.
Het merendeel was positief over deze nieuwe spelvorm, een echte ‘happening’ steeds weer op een andere locatie.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;