Alfred-Szilamer Biro maakte afgelopen zaterdag zijn 3e doelpunt voor Sc Waarde (archieffoto)
Alfred-Szilamer Biro maakte afgelopen zaterdag zijn 3e doelpunt voor Sc Waarde (archieffoto) (Foto: F. van Pagee)

Koploper Kruiningen boekt derde zege

  Sport en Vereniging

Arnemuiden - Yerseke 2-3 (Arjen de Koeijer 0-1, Xander van der Poel 0-2, Jimmy de Nooijer 1-2 en 2-3, Arjen Dingemanse 1-3): Yerseke heeft in de 2e klasse E zijn eerste zege geboekt, in Arnemuiden wisten zij de ‘’Vissersderby’’ met 2-3 te winnen. Een belangrijke zege gezien hun voorlaatste positie op de ranglijst vooraf, hierdoor stijgen zij naar de 10e positie. Volgende week wacht hun de thuiswedstrijd tegen Walcheren dat op een 6e plaats staat genoteerd.  


Halsteren - Krabbendijke 4-0 (Danny Suijkerbuik 1-0 en 2-0, Maarten Lamme 3-0, Antoine van Mechelen 4-0): Voor Krabbendijke is het wachten op een mindere tegenstander in de 3e klasse B, wederom een ruime nederlaag wat hun in een benarde positie brengt als hekkensluiter. Samen met NOAD’67 en Kapelle nog puntloos, komende zaterdag dé kans ‘het tij te keren’ op eigen veld tegen NOAD’67. 

Kapelle - Duiveland 0-1 (Dylan van Klinken 0-1): Kapelle eveneens uitkomende in de 3e klasse B kent een slechte seizoenstart, drie nederlagen met een 12e positie op de ranglijst. En dan wacht hun zaterdag de uitwedstrijd tegen W.H.S., zij nog ongeslagen met twee zeges en een gelijkspel op een 3e plaats. Ook kampt de ploeg met enkele blessures waardoor het even wat minder blijkt. 

SKNWK - Kruiningen 2-4 (Joël Danielse 0-1 en 2-2, David van den Broek 1-1 en 2-1, Thomas Paauwe 2-3, Lars Steendijk 2-4): Kruiningen is ‘op herhaling’ als we terugkijken op de vorige seizoenstart, dat is wekelijks winnen en nu maar hopen dat dit een vervolg krijgt. Colijnsplaatse Boys de volgende tegenstander voor de koploper in de 4e klasse B, deze staat aanstaande zaterdag gepland met als locatie ‘De Kruse Mat’.  

Brouwershaven - Waarde 1-1 (Martijn Dalebout 1-0, Alfred Szilamer Biro 1-1): Waarde is nog ongeslagen, let wel met twee verliespunten en een wedstrijd minder in de 4e klasse B. Het gelijke spel in en tegen Brouwershaven een prima resultaat, immers 2e op de ranglijst met 7 punten. Waarde ontvangt a.s. zaterdag S.P.S. dat op een 4e positie staat genoteerd. Met zelf een virtuele 6e plaats de kans zich naar boven te werken op sportpark ‘Keizershoofd’. 

Stavenisse - Rillandia 1-4 (Rowan Dorst 1-0, Robin van Bavel (p)1-1, Wessel In de Weij 1-2 en 1-3, Bart Spelier 1-4): Rillandia staat 3e met 2 overwinningen en een verliespartij in de 4e klasse B, zaterdag hopen zij het op te nemen tegen SKNWK in Rilland. Een evenwichtige tegenstander en dus een belangrijke match wil het bovenin mee blijven draaien.  

MZVC - Wemeldinge 2-0 (Matthijs van Belzen 1-0, Ismael Kastaci 2-0): Wemeldinge zakt door de nederlaag naar de 4e positie in de 4e klasse A, een onnodige als we kijken naar de eerdere uitslagen van MZVC namelijk twee nederlagen. Zaterdag wordt het een zware klus op sportpark ‘Boenze Boogerd’ met als tegenstander de ongeslagen koploper Vlissingen. 

SPS - Hansweertse Boys 3-0 (René de Groen 1-0, Andries de Jong 2-0 en 3-0): Voor Hansweertse Boys blijft het een leerseizoen, zaterdag dé kans om thuis tegen hekkensluiter Sc Stavenisse een gewenst resultaat te boeken in de 4e klasse B. The Boys nu op de voorlaatste positie. 

Topscorerslijst over Reimerswaal & Kapelle: 1. Thomas van Dijke (Wem) 8; 2. Steffan van Houte (Kru) 4; 3. Alfred-Szilamer Biro (Waa) 3; 4. Gijs Heppe (Ril), Wessel In de Weij (Ril), Barrie Vleugel, Robin van Bavel (Ril), Lars Steendijk (Kru), Thomas Paauwe (Kru), Joel Danielse (Kru) en Sander Rijk (Kru) 2.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/reimerswaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>