<p>Foto ter illustratie.</p>

Foto ter illustratie.

(Foto: Wesley van der Linde)

KNMI geeft opnieuw Code Geel af voor onweersbuien met veel neerslag in korte tijd

  Weer

REIMERSWAAL/KAPELLE - Het KNMI heeft zondagmiddag voor heel Nederland, behalve Noord-Holland, Code Geel afgekondigd. Dat zal gaan gelden vanaf 12.00 uur. Opnieuw worden er onweersbuien met kans op hagel en veel neerslag in korte tijd verwacht. 


Zondagochtend komen er in het noorden van het land al enkele stevige buien voor, waarbij onweer, hagel en lokaal veel regen in korte tijd mogelijk is. In de loop van de ochtend ontstaan er vervolgens in het Westen enkele stevige buien met kans op onweer, hagel en veel neerslag in korte tijd. Deze buien trekken in de loop van de middag over het land. Daarom geeft het KNMI tussen 12.00 en 20.00 uur Code Geel af. 

Het KNMI waarschuwt voor blikseminslag, hagel en veel neerslag in korte tijd. Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden van de buien. “Mijd open water en open gebied, schuil niet onder bomen. Volg weerberichten en waarschuwingen”, aldus het weerinstituut. 

Ook vorige week zondag en afgelopen maandag en dinsdag gaf het KNMI Code Geel af in Nederland. Ook toen werden er stevige onweersbuien met hagel en veel neerslag in korte tijd verwacht. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715937531&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/reimerswaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;

Vacatures

Meerdere vacatures

Steenbergen

Meerdere vacatures

Wolphaartsdijk

Fulltime Chauffeur m/v

Ovezande

Chauffeurs leerlingenvervoer

Regio van Noord- en Zuid-Beveland

Meerdere vacatures

Middelburg