Foto: Christian Traets/SQ Vision

Toch steekpartij bij incident aan Wilhelminastraat

  112 Meldingen,112 Nieuws

ROOSENDAAL - Het incident aan de Wilhelminastraat in Roosendaal dat donderdag rond 10.30 uur plaatsvond op een locatie voor beschermd wonen blijkt uiteindelijk toch een steekpartij geweest te zijn. Dat heeft een woordvoerder van de politie vrijdag bevestigd. 


De melding kwam donderdag in eerste instantie ook binnen als een steekpartij, maar navraag bij de politie leerde dat het om een ruzie zou zijn gegaan tussen twee bewoners waarbij geen wapens waren gebruikt. 

Achteraf blijkt dat bij de ruzie de ene bewoner de andere bewoner toch heeft gestoken. Met wat voor wapen dat is geweest, is voor de politie ook nog onduidelijk. "Maar in elk geval met een scherp voorwerp", aldus de politiewoordvoerder.

Het slachtoffer heeft zich onder behandeling laten stellen van de huisartsenpost. De verdachte is aangehouden en wordt gehoord. Het is niet bekend wat de aanleiding is geweest voor de ruzie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

bezorgers weekkrant

Genderen - Andel - Nieuwendijk

Bezorgers

Etten-Leur

Allround facilitair medewerker (m/v)

Lelystad

Bezorgers

Bosschenhoofd

Monteur

Roosendaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief