Drie verdachten vast voor mogelijke schoten vanuit auto

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft maandag drie mannen aangehouden die mogelijk met een vuurwapen hebben geschoten in de Philipslaan en de Wethouder Lanenstraat. Maandagochtend werden al twee mannen aangehouden en maandagavond is de derde verdachte gearresteerd. Daarnaast is in een woning een vuurwapen gevonden. 


De politie kreeg maandagochtend rond 11.10 uur meerdere meldingen dat er mogelijk was geschoten op de Philipslaan. Agenten gingen direct ter plekke en in de omgeving van de Philipslaan spraken zij met getuigen die de schoten hadden gehoord. In de Marconistraat werd dan ook een auto gestopt en de bestuurder en inzittende werden uit de auto gehaald en aangehouden. De verdachten werden door de agenten met getrokken wapen benaderd.

Na verder onderzoek is maandagavond een derde verdachte aangehouden en er werd in een woning een vuurwapen gevonden. "De verdachten zitten vast voor verhoor. De politie onderzoekt of er daadwerkelijk is geschoten in de omgeving van de Philipslaan en de eventuele betrokkenheid van de drie verdachten hierbij." 

Zondagavond kreeg de politie ook een melding van mogelijke schoten vanuit een auto in de Wethouder Lanenstraat. Of beide meldingen met elkaar verband houden wordt nader onderzocht. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief