Foto: Politie

Agressieve man aangehouden na winkeldiefstal aan Philipslaan

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 35-jarige man is zaterdag 13 juli door de politie aan de Gastelseweg aangehouden. Hij zou in een supermarkt aan de Philipslaan goederen gestolen hebben. 


De man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd rond 17.30 uur door het winkelpersoneel betrapt. De man was agressief. De medewerkers konden hem niet in bedwang houden. De verdachte werd door de politie aangetroffen op de Philipslaan. Ook tegenover de agenten stelde hij zich agressief op. 

Een van de agenten dreigde met pepperspray en duwde de man tegen een muur. Omdat de man zich bleef verzetten, moesten de agenten hun wapenstok gebruiken. Uiteindelijk kon de man aangehouden worden. Ook in de politieauto bleef de man zich misdragen. Hij schopte tegen de ruiten van het voertuigen. De 35-jarige man is ingesloten op het politiebureau. 

Een omstander bemoeide zich met de aanhouding en beledigde de agenten. Deze eveneens 35-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats is ook aangehouden. Vermoedelijk zijn de mannen bekenden van elkaar. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief