De man is op eigen kracht naar een horecagelegenheid gelopen.
De man is op eigen kracht naar een horecagelegenheid gelopen. (Foto: Christian Traets)

Man gestoken tijdens vechtpartij op Markt

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - In de nacht van zaterdag op zondag 21 juli heeft er een steekpartij op de Markt in Roosendaal plaatsgevonden. Een 21-jarige man uit Bergen op Zoom is hierbij gewond geraakt. 


Bij boom midden op de Markt zou volgens getuigen rond 05.00 uur een vechtpartij tussen een 22-tal personen hebben plaatsgevonden. De 21-jarige man werd hierbij gestoken. De groep heeft zich na het steekincident verspreid richting het Emile van Loonpark en richting het spoor.

Het slachtoffer werd gewond achter gelaten. Hij is op eigen kracht naar een horecagelegenheid gelopen. Daar is hij opgevangen. De beveiliging waarschuwde de politie en regelde een ambulance. Met spoed is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Er is niks over zijn verwondingen bekend.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van de zaak. Er zijn enkele getuigen gehoord, maar dit heeft nog niet geleid tot een aanhouding van een verdachte. De politie roept getuigen op zich te melden. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief