Roosendaler in elkaar geslagen in Breda

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 21-jarige Roosendaler is afgelopen nacht mishandeld op de Nassausingel in Breda. Een 25-jarige man uit Breda en een 20-jarige man uit Prinsenbeek zouden de jongen getrapt en geslagen hebben, waardoor het slachtoffer blauwe plekken heeft opgelopen en een bloedneus.


De Roosendaler bracht gisteravond samen met vier vrienden een bezoek aan Palm Parkies in het Valkenberg. "Na afloop voegden zich nog twee voor hem onbekende jongemannen bij hen", meldt de politie. Ze bezochten enkele cafés waarna ze uiteindelijk richting hun auto liepen die geparkeerd stond op het Chasséveld. Toen de vrienden in wilden stappen, stapten ook de twee onbekenden in. "Daar ontstond ruzie over waarna de Roosendaler een duw kreeg en door beide mannen in het gezicht werd geslagen. Terwijl hij op de grond lag, werd hij ook nog door hen getrapt." De verdachten liepen door in richting van de Koepel, maar werden door de politie aangehouden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief