Foto: Politie

Inbrekers op heterdaad aangehouden aan Eikenlaan door alerte getuige

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een alerte geuite maakte vanochtend bij de politie een melding van een inbraak in een flat aan de Eikenlaan in Roosendaal. Een 31-jarige man uit Litouwen en een 30-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden als verdachten. 


Rond 10.00 uur meldde een getuige zich die zicht had op hele gebeuren. Hij hoorde een harde knal. Toen hij keek waar het vandaag kwam, zag hij een man door een gat in een ruit naar binnen gaan. Op datzelfde moment klom een vrouw via de buitenkant van het gebouw naar de eerste verdieping van de flat. Zij ook klom door hetzelfde gat naar binnen. 

Agenten kwamen met spoed ter plekke. Daar hielden zij een 31-jarige man uit Litouwen aan als verdachte van de inbraak. De vrouw werd niet direct gevonden. Totdat de agenten in een afgesloten kast keken. Daar had de 30-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats zich verstopt. De twee zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Zij moeten nog gehoord worden. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief