Spoor van brokstukken verraadt dronken automobilist
Foto: Flickr

Spoor van brokstukken verraadt dronken automobilist

  112 Meldingen,112 Nieuws

ROOSENDAAL- Een 28-jarige man uit Roosendaal in woensdagochtend in zijn woning aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder woensdagochtend in een dronken toestand een paaltje en een lantaarnpaal omver te hebben gereden bij de kruising Lorentzstraat/Rector Helmondstraat.


Omstreeks 06.30 uur stuitte een fietsende agent op een lang spoor van brokstukken en brede vloeistofsporen op het wegdek. In de buurt van de brokstukken was geen beschadigd voertuig te bekennen. Toen de agent het spoor voor brokstukken volgde trof hij een zwaar beschadigde auto in de Waterstraat. De auto was op de stoep geparkeerd en achtergelaten. Aan de hand van het kenteken is de eigenaar achterhaald.

De verdachte is vervolgens in zijn woning aangehouden en meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Uit de analyse bleek dat de man meer dan 1,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. De zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie. Ook krijgt de verdachte een rekening voor de beschadigde lantaarnpaal en paaltje.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief