Foto: Addo Sprangers

Bulgaren aangehouden voor poging woninginbraak

  112 Meldingen,112 Nieuws

ROOSENDAAL - De politie heeft maandagochtend in Roosendaal twee mannen aangehouden voor een poging tot woninginbraak in de Van Leeuwenhoeklaan.


Vermoedelijk waren ze in de veronderstelling dat er niemand in de woning aanwezig was toen zij deze omstreeks 9.30 uur proberen binnen te dringen. Een huisvriend van de bewoners die achtergebleven was, alarmeerde onmiddellijk de politie toen hij zag waar de mannen mee bezig waren.

Op het moment dat een politie-eenheid de straat inreed, kwamen net twee mannen met versnelde pas hun richting uitlopen. Omdat beide voldeden aan het doorgegeven signalement werden zij staande gehouden en gefouilleerd.

Toen bleek dat ze beiden inbrekersgereedschap bij zich hadden, werden ze aangehouden op verdenking van woninginbraak. Het gaat om een 38-jarige en een 46-jarige man uit Bulgarije. Kort hierna werd nog een 44-jarige Bulgaar in de kraag gevat toen deze in een auto vanaf de Van Leeuwenhoeklaan de Boerhavelaan opreed. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief