Foto: Archief de Bode

Roosendaler (36) aangehouden voor vernieling en verstoring openbare orde

  112 Meldingen,112 Nieuws

ROOSENDAAL - Een 36-jarige man uit Roosendaal is in de nacht van zaterdag op zondag 6 januari rond 04.00 uur aangehouden op het Vrouwemadepad. Dit wegens vernieling en verstoring van de openbare orde. 


Er kwam een melding binnen dat er mogelijk werd ingebroken in een bedrijfsbus die geparkeerd stond onder een carport van één van de woningen. Het alarm ging af en er liep een man rond de bus. De eigenaar van die bus gaf een signalement door aan de politie. De verdachte werd aangetroffen bij de bus. De man gaf telkens trappen en klappen tegen de bus waardoor het alarm bleef afgaan. 

Ook werden meerdere buurtbewoners gewekt door de herrie. Zij kwamen kijken wat er aan de hand was. Nadat de man in het bijzijn van de politie weer het alarm van de bus had laten afgaan, is hij aangehouden wegens vernieling van de bus en het verstoren van de openbare orde. Hij heeft de nacht doorgebracht in het politiecellencomplex. 

Op het bureau moest de man een blaastest doen. Daar bleek hij vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. Hij blies 1125 ug/l, de toegestane hoeveelheid is 220 ug/l. Hij wordt zondag gehoord door de politie. De eigenaar van de bus heeft aangifte gedaan van vernieling.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief