Afbeelding

Roosendaler (21) aangehouden met hennep, coke en hasj op zak

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft vrijdag 12 januari omstreeks 22.15 uur een 21-jarige Roosendaler aangehouden op de Kloosterstraat. Hij had 15 zakjes met hard- en softdrugs bij zich.

Na een melding van een verdachte situatie reden in burger geklede agenten vrijdag rond 22.05 uur de parkeerplaats van sportterrein Vierhoeven aan de Nispenseweg op. Er stonden hier twee auto’s geparkeerd, een Audi met Belgisch kenteken en een Opel met Nederlandse nummerplaten.

Op het moment dat een herkenbare politieauto het terrein opkwam reden beide auto’s het terrein af. Hierop gaven de agenten de bestuurder van de Opel een stopteken. Op de vloer voor de bijrijdersstoel zagen zij een stalen pijp van circa 30/40 centimeter liggen, waarna een verder onderzoek werd ingesteld.

De automobilist rook sterk naar hennep en toen agenten hem fouilleerden vonden zij 13 zakjes hennep, een zakje coke en een zakje met een blokje hasj erin. In zijn schoudertas werden bovendien nog 445 euro cash aangetroffen. Hij krijgt een proces-verbaal.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief