Afbeelding
Foto: Shutterstock

Cas (9) van fiets gereden in Roosendaal: bestuurder rijdt door

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De 9-jarige Cas werd afgelopen dinsdagmiddag geschept door een automobilist op de Kennedylaan in Roosendaal. De bestuurder reed na het ongeval door.

Moeder Cathy van Aert roept nu op Facebook mensen op om met tips te komen wanneer ze iets gezien hebben. Woensdagavond deed zij al aangifte van het ongeval bij de politie.

Cas kwam dinsdagmiddag van de Vondelschool vandaan en stak de Kennedylaan over met zijn fiets, ter hoogte van de Anna Bijnslaan. Daar werd hij geschept door een groen/grijze auto, waarna hij hard terechtkwam op het asfalt. De bestuurder reed door, maar gelukkig werd Cas geholpen door een koppel die het zag gebeuren.

De jongen was verrast door hoe hard de auto aan kwam rijden en kon niet meer remmen. De fiets, die hij voor zijn communie had gekregen, is enorm beschadigd geraakt. Cas is hier erg verdrietig om, zo meldt moeder Cathy op Facebook.

Met Cas gaat het gelukkig weer wat beter, schrijft ze. “We zijn ons rot geschrokken.” De jongen is er met een aantal kneuzingen, blauwe plekken en veel last aan zijn spieren en gewrichten gelukkig goed vanaf gekomen. En dat terwijl hij als een ‘lappenpop’ gelanceerd werd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief