Foto: Addo Sprangers

Vlissinger aangehouden in Roosendaal na steekincident

Door: Mura Kuijpers 112 Meldingen

VLISSINGEN/ROOSENDAAL - Na een steekincident zondagavond in de Jan Vermeerlaan in Vlissingen heeft de politie maandagochtend een 34-jarige Vlissinger aangehouden in Roosendaal.

Een 23-jarige Vlissinger zat zondagavond in de Jan Vermeerlaan in een auto en werd aangevallen met een mes door een hem bekende man. Het slachtoffer wist zich te verweren, maar liep wel verwondingen op. De ambulance heeft hem meegenomen naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen en mocht even later weer naar huis.

In de tussentijd was de technische recherche naar de plaats van het incident gekomen en heeft daar onderzoek gedaan. Omdat de verdachte bekend was wisten de agenten naar wie ze moesten zoeken.

De officier van justitie gaf toestemming voor een aanhouding buiten heterdaad. De verdachte, een 34-jarige Vlissinger, is rond 05.45 uur maandagochtend aangetroffen in een woning in de wijk Westrand in Roosendaal. Hij is daar aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt de man door rechercheurs gehoord.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief