Afbeelding
Foto: Remko Vermuntt

Politie: 'Branden hebben geen link met elkaar'

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De twee branden die zondagmiddag uitbraken aan de Molenstraat en de Boulevard hebben niets met elkaar te maken. Dat stelt de politie op basis van technisch onderzoek. 

De eerste brand brak uit in het oude Koetshuis aan de Molenstraat/Boulevard. Terwijl de brandweer druk bezig was met het blussen van de brand en het voorkomen dat de brand over zou slaan op een naastgelegen appartementencomplex, ontstond er tevens een brand in een broodjeszaak aan de Boulevard. Een lange tijd werd gedacht dat de ene brand de ander aangestoken zou hebben, maar daar lijkt nu toch geen sprake van te zijn. De brandweer liet zondag al weten geen verklaring te hebben voor de tweede brand, omdat er behoorlijke afstand tussen de twee panden zit.

"Uit technisch onderzoek blijkt dat er twee branden waren die zover bekend geen link met elkaar hebben. Het onderzoek biedt geen informatie over de oorzaken en daarom gaat de politie een buurtonderzoek doen", meldt de politie. De locaties zijn inmiddels vrij gegeven. De politie bewaakt de omgeving niet meer. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief