De munitie hond heeft ook nog een huls gevonden op de parkeerplaats.
De munitie hond heeft ook nog een huls gevonden op de parkeerplaats. Foto: Christian Traets

Schietincident op parkeerplaats Lindenburg in Roosendaal, een persoon aangehouden

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Op zaterdagochtend 4 augustus is er een auto met kogelinslagen aangetroffen op de parkeerplaats Lindenburg in Roosendaal. De politie doet onderzoek naar wat er gebeurd is. Er is een iemand aangehouden. 

Omwonende zouden rond 05.05 uur schoten gehoord en hebben de politie gebeld. Opgeroepen agenten zagen ter plekke een personenauto met hoge snelheid over het terrein rijden. Met een politieauto is de uitrit geblokkeerd en de bestuurder kon geen kan meer op. De twee mannen, die in de auto zaten, werden gefouilleerd. Uit het tasje van de bijrijder kwam een grote zak met dertien gripzakjes cocaïne tevoorschijn. De 20-jarige man uit Roosendaal is aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Het is niet duidelijk of de aangetroffen mannen iets te maken hebben met het schietincident. 

De parkeerplaats werd grotendeels afgezet. Tijdens het onderzoek zijn er meerdere hulzen aangetroffen en een kogelgat in de bumper. Een munitie hond vond nog een huls op het plaats delict. 

Er zijn drie auto's in beslag genomen voor verder onderzoek. Er raakte voor zover bekend niemand gewond bij het schietincident. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief