Foto: Politie

Drugsdealer (19) leidt politie naar drugspand

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een negentienjarige drugsdealer uit Roosendaal heeft de politie geleid naar een woning aan de Burgemeester Freijterslaan waar henneptoppen, honderden XTC-pillen, hasj, pepperspray, een ploertendoder en enkele honderden euro's cash lagen. Dat laat de politie weten.


De negentienjarige Roosendaler werd donderdagmiddag aangehouden op de Wouwseweg, omdat hij met een hoge snelheid reed. De agenten roken een henneplucht vanuit de auto komen en besloten de auto verder te doorzoeken. "De man bleek een handelshoeveelheid hennep op zak te hebben. Uit een verborgen ruimte van een frisdrankfles kwam ook nog hasj tevoorschijn", meldt de politie. De verdachte had ook een sleutel bij zich van een pand aan de Burgemeester Freijterslaan en daarom besloot de politie het pand binnen te vallen. 

"Het vermoeden bestond dat daar meer drugs aanwezig zou zijn." In de woning vonden de agenten henneptoppen, honderden XTC-pillen, hasj, pepperspray, enkele honderden euro's en een ploertendoder. Twee mannen (34 en 21 jaar oud) en een vrouw (22 jaar oud) waren in de woning aanwezig. Alle spullen zijn in beslag genomen en de aanwezigen zijn aangehouden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief