Vertraging richting Breda door dodelijk ongeval A58

  112 Meldingen

ROOSENDAAL/RUCPHEN -  Automobilisten die van Roosendaal naar Breda willen rijden, moeten rekening houden met een langere reistijd. Vannacht omstreeks 03.50 uur heeft er een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de A58 ter hoogte van Rucphen. Een personenauto reed op die weg in de richting van Breda en is door onbekende oorzaak tegen de achterkant van een vrachtwagen gereden. De bestuurder van de personenauto is hierbij overleden.


Wat de oorzaak van het ongeval is, is nog niet bekend. Verkeersspecialisten van de politie onderzoeken het ongeval. Zo is er onder andere een blaastest afgenomen bij de vrachtwagenchauffeur, maar hij bleek niet gedronken te hebben. Op dit moment is op de snelweg A58 een rijstrook afgesloten voor dit onderzoek. Dit gaat zeker nog enkele uren in beslag nemen. De overleden persoon zal op korte termijn door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. "Hiervoor is ruimte nodig op de weg, houd er aub rekening mee dat u langer onderweg bent als u in de richting van Breda rijdt op de #A58 vanuit Roosendaal", meldt de politie.

Om duidelijk te krijgen wat er is gebeurd hoopt de politie te kunnen spreken met een vrachtwagenchauffeur die het ongeval (mogelijk) heeft zien gebeuren. Hij heeft de chauffeur van de betrokken vrachtwagen erop geattendeerd dat hij een aanrijding had gehad. De chauffeur die getuige is geweest wordt verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via Whatsapp (06-12207006)

De politie doet ook nog onderzoek naar de identiteit van de overleden persoon. Daarna zal de familie van het slachtoffer in kennis worden gesteld. "Tot die tijd doen we nog geen mededelingen over de identiteit van het slachtoffer."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>