Foto: Rijnhout Media

Recidivist aangehouden voor roekeloos rijden en poging tot zware mishandeling

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man uit Eindhoven is zaterdag 20 juli op het politiebureau in Roosendaal aangehouden. Hij wordt verdacht van roekeloos rijden en poging tot zware mishandeling. 


Rond 15.10 uur reed de verdachte op de kruising van de Laan van België met de Boulevard tegen een personenauto aan die voor het stoplicht stond te wachten. Als de bijrijder van de aangereden auto uit wil stappen, rijdt de verdachte achteruit. Hij verdwijnt vervolgens met gierende banden richting de Boulevard. De bijrijder moet hierdoor snel terug springen in zijn auto om niet geraakt te worden. Een getuige vond de kentekenplaat die van de auto van de verdachte was afgevallen.

De slachtoffers hebben bij de politie een verklaring afgelegd. De bestuurder heeft aangifte gedaan. De verdachte is al vaker aangehouden voor asociaal rijgedrag. Zijn rijbewijs is eerder al ingenomen. Op het moment dat de slachtoffers hun verklaringen afleggen, kwam de verdachte het bureau ingelopen. Hij is daar aangehouden. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief