Foto: Rijkswaterstaat

Flinke files door grind op de snelweg

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Weggebruikers die onderweg waren in de richting van Zeeland of Antwerpen kregen rond het middaguur te maken met een fikse file.


Op de A4 van Steenbergen naar Bergen op Zoom-Zuid stond een flinke file omdat er grind op het wegdek lag. Een vrachtwagen was een groot deel van zijn lading verloren. Er waren dan ook twee rijstroken afgesloten, omdat een weginspecteur bezig was met het schoonvegen van de weg. De vertraging liep volgens de ANWB op tot minimaal een uur.

Weggebruikers uit de richting van Roosendaal kwamen eveneens in de file te staan. Tussen knooppunt De Stok en Bergen op Zoom stond eveneens een file van bijna een uur. Een 65-jarige man uit Andijk is aangehouden omdat hij een medewerkster van Rijkswaterstaat uitschold toen zij bezig was met de wegafzetting. De chauffeur van de vrachtwagen krijgt een proces verbaal. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief