Foto: Politie

Drie mannen proberen Roosendaler (20) te beroven op Toussaintlaan

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Drie mannen hebben vorige week in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige man uit Roosendaal proberen te beroven. Dit gebeurde in een brandgang bij de Toussaintlaan. Hierbij is gedreigd met een mes. 


Het slachtoffer liep de desbetreffende nacht vanuit het centrum richting zijn woning. In de brandgang wordt hij van achteren rond zijn nek vastgepakt. Vervolgens wordt er een mes tegen hem aangedrukt. De berovers eisen zijn portemonnee. 

Het slachtoffer weet uit de houdgreep te komen. Hij zet het op lopen. De berovers rennen eveneens weg via de Toussaintlaan richting de Rodenbachlaan. Een politiehond werd ingezet maar dit heeft niet geleid tot een aanhouding. 

Bij het incident zijn drie donker geklede mannen/jongens betrokken. Alle drie droegen zij bij de beroving een mondkapje met een kaakskelet. Het drietal spreekt goed Nederlands. Verder is er niks bekend over hun signalement. De politie roept getuigen of mensen die meer weten op zich te melden. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief