De vrouw is aangehouden.
De vrouw is aangehouden.

Winkeldief (30) wordt betrapt: bedreigt vervolgens medewerkers met mes

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een winkeldief heeft gisteren kort na het middaguur op straat medewerkers van een winkel aan de Rucphensebaan (vermoedelijk) bedreigd met een mes. Zij was door hen betrapt op winkeldiefstal. Korte tijd later kon de 30-jarige Litouwse door de politie aangehouden worden. 


Kort na het middaguur rende de vrouw met een volle tas spullen de winkel aan de Rupchensebaan uit. Enkele personeelsleden zetten daarop de achtervolging in. Toen de winkeldief zich na een korte achtervolging in de bosjes probeerde te verstoppen, lukte het de medewerkers de spullen van de vrouw af te pakken. 

De personeelsleden deelde haar mee dat ze de politie hadden gebeld. Vervolgens pakte de Litouwse een mes en dreigde hiermee. Daarna liep ze weg in de richting van de Bredaseweg. Daar is ze even later door agenten aangehouden. Het mes is niet aangetroffen. 

De vrouw is meegenomen naar het politiebureau. Ze is in de cel gezet en wordt maandag voorgeleid. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Meerdere vacatures

Kapelle

Monteur buitendienst

Someren - Eind

Meerdere vacatures

Breda

Schoonmakers

Klundert / Zevenbergen

medewerker kwaliteitsdienst

Raamsdonksveer

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief