Aandacht voor een brute straatroof in Bureau Brabant.
Aandacht voor een brute straatroof in Bureau Brabant.

Brute straatroof van vrouw (91) in Roosendaal onder de aandacht in Bureau Brabant

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - In Bureau Brabant op Omroep Brabant wordt maandag aandacht gevraagd voor een brute straatroof in Roosendaal. Begin deze maand werd een 91-jarige vrouw bij een supermarkt aan de President Kennedylaan bestolen van haar tas. 


De 91-jarige vrouw deed op zaterdag 5 oktober haar boodschappen bij een supermarkt aan de President Kennedylaan. Met haar boodschappen en handtas in haar rollator liep ze naar huis. Net nadat ze de hoek om was, loopt er iemand langs haar en graait de handtas uit de rollator. Vervolgens gaat diegene ervandoor. De dader staat op beeld en hoopt door het tonen van de beelden hem te vinden. De oude vrouw raakt niet gewond, maar schrok wel enorm. 

Verder wordt er nog aandacht gevraagd voor een mishandeling en diefstal in Tilburg. Daar werd een vrouw na een avond stappen mishandeld. De dader ging er vervolgens met haar telefoon vandoor. Ook wordt de diefstal van meerdere mobiele telefoons bij de Mediamarkt in Tilburg uitgelicht. Als laatste wordt er aandacht gevraagd voor het tot tweemaal toe gooien van een molotovcocktail naar het politiebureau in Eindhoven. 

Uitzendingen
Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>