In het Hemelvaartweekend zijn in totaal 240 fietsen van het station verwijderd.
In het Hemelvaartweekend zijn in totaal 240 fietsen van het station verwijderd. (Foto: Gemeente Roosendaal )

Let op: Handhaving houdt binnenkort fietsenactie op station

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Fietsers opgelet! Binnenkort wordt er op het station van Roosendaal gecontroleerd of je fiets goed geparkeerd staat. Dat meldt handhaving Roosendaal op Twitter. 


Binnenkort gaan handhavers op het station weer een fietsenactie houden. Daar waarschuwen zij vandaag op Twitter voor. Het is belangrijk dat de fietsen netjes in de rekken staan óf in de gratis bewaakte fietsenstalling. 

Eerdere actie
Er werden dit jaar al meerdere acties omtrent fietsen op het station gehouden. In maart van dit jaar werden er honderd foutief gestalde fietsen verwijderd van het Stationsplein. Eind mei en begin juni werden er langdurig geparkeerde fietsen bij het station weggehaald. Alleen al in het Hemelvaartweekend waren dit 240 tweewielers. 

Openbare Werken
De fietsen worden overgebracht naar het terrein van team Openbare Werken. De eigenaar heeft 13 weken de tijd om de fiets op te halen aan de Gewenten 40 in Roosendaal. Dit is tegen een betaling van 15 euro. De fietsen die na 13 weken niet opgehaald zijn, worden aan een goed doel geschonken.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>