Twee mannen werden aangehouden.
Twee mannen werden aangehouden. (Foto: Rijnhout Media)

Man (32) springt uit raam na mishandeling en bedreiging in pand

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 32-jarige man uit Roosendaal is gistermiddag uit een raam van een pand aan de Burgemeester Schoonheijtstraat gesprongen. Hij zou zijn mishandeld en bedreigd. 


Rond 14.50 uur kregen agenten een melding om naar het pand te gaan vanwege bedreiging. Op straat troffen zij het slachtoffer aan. Hij vertelde dat hij binnen met een voorwerp op zijn hoofd was geslagen. Ook zou een andere persoon hem hebben bedreigd met een mes. 

Het slachtoffer is gevlucht door uit het raam van de eerste verdieping te springen. Hij liep hierbij letsel op. De man is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een 30-jarige man uit Roosendaal is aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 41-jarige man uit Schijf is aangehouden voor bedreiging. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie doet verder onderzoek naar het incident. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>