Agente mishandeld tijdens vervoeren gearresteerde vrouw naar het bureau in Roosendaal
Foto: Politie

Agente mishandeld tijdens vervoeren gearresteerde vrouw naar het bureau in Roosendaal

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Vrijdagavond is een agente gewond geraakt toen zij werd mishandeld door een 35-jarige vrouw uit Roosendaal, die kort daarvoor was opgepakt. De vrouw heeft de agente meerdere keren geschopt.


De vrouw werd rond 19.10 uur opgepakt op de Onyxdijk in Roosendaal. Ze zou daar in de buurt een vrouw hebben mishandeld en een andere vrouw hebben bedreigd. Ook vernielde ze een tuin. Agenten konden haar ter plaatse aanhouden.

Tijdens het vervoer haar het cellencomplex ging het mis achterin in de politiebus. De verdachte schopte de agente die bij haar zat meerdere keren. Ook schold ze haar de huid vol. De agente heeft aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging.

Op het bureau wilden agenten een blaastest bij de vrouw afnemen omdat er een sterke alcohollucht om haar heen hing. Dat weigerde ze. Ze zit vast voor verder onderzoek.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>