Amersfoorter (32) aangehouden voor door rood rijden op Van Beethovenlaan
Foto:

Amersfoorter (32) aangehouden voor door rood rijden op Van Beethovenlaan

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft afgelopen nacht een 32-jarige man uit Amersfoort aangehouden. De man was met zijn bus onder andere twee keer door rood gereden op de Van Beethovenlaan.


Rond 02.40 uur gaven agenten de man een stopteken omdat zij hem door rood hadden zien rijden. Daarnaast reed hij met hoge snelheid over de A58. Het duurde enige tijd voordat de man gehoor gaf aan het stopteken. 

Bij een afrit ter hoogte van Rucphen werd de man staande gehouden. De man werkte echter niet mee met de agenten. Daarom is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar is door een arts bloed afgenomen om te kijken of hij mogelijk onder invloed van alcohol of drugs was. Vervolgens is hij ingesloten in een cel. 

Roosendaal - Agenten hebben op zondag 26 juli een 32-jarige man uit Amersfoort aangehouden. Dat gebeurde nadat de man met zijn bus onder andere twee keer door rood had gereden op de Van Beethovenlaan.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>