Motorrijder gewond na botsing met twee auto's op Rietgoorsestraat
Zowel de motor als de twee auto's raakten beschadigd.
Zowel de motor als de twee auto's raakten beschadigd. (Foto: CHRISTIAN TRAETS)

Motorrijder gewond na botsing met twee auto's op Rietgoorsestraat

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een auto en motor zijn zondag aan het einde van de middag met elkaar in botsing gekomen op de Rietgoorsestraat. De motorrijder moest mogelijk uitwijken nadat een auto moest remmen voor fietsers. De motorrijder raakte hierbij gewond.


Op de Rietgoorsestraat in Roosendaal is vanmiddag bij een ongeval een motorrijder gewond geraakt. De precieze toedracht is niet bekend. Mogelijk moest de motorrijder uitwijken nadat zijn voorganger, een auto, moest remmen voor fietsers. Bij het uitwijken kwam hij in botsing met die auto, waarna hij frontaal op een tegenligger botste. 

De politie en ambulance kwamen ter plekke. De motorrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Ook de brandweer kwam ter plaatse vanwege lekkende vloeistoffen. De weg werd voor enige tijd afgesloten voor het verkeer. Zowel de motor als de twee auto's raakten zwaar beschadigd. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>