Foto: Politie

Man (43) bewusteloos geslagen bij vechtpartij op Rembrandtgalerij: verdachte (30) aangehouden

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft zaterdagavond een 28-jarige inwoner van Bergen op Zoom buiten heterdaad aangehouden. Hij zou betrokken zijn geweest bij een vechtpartij op de Rembrandtgalerij in Roosendaal. Hierbij is een persoon bewusteloos geslagen.


Rond 19.20 uur kwam er een melding binnen dat er een vechtpartij gaande was op de Rembrandtgalerij in Roosendaal. Een van de betrokkenen, een 43-jarige man uit Roosendaal, zou bewusteloos geslagen zijn door een andere man. Daarop gingen de agenten snel ter plaatse, waar zij een boel omstanders en de gewonde man die inmiddels weer bij kennis was aantroffen. Omdat de man mee moest met de ambulance naar het ziekenhuis, namen de agenten een korte verklaring van hem op. De man die het slachtoffer had geslagen was een bekende van hem, dus de agenten wisten naar wie ze op zoek moesten.

Ook getuigen legden verklaringen af en camerabeelden werden bekeken. In eerste instantie vonden de agenten de verdachte niet. Enige tijd later kwam er echter een melding uit het ziekenhuis dat daar een man aanwezig zou zijn die agressief was en voor overlast zorgde. De overlastgever bleek dezelfde man te zijn als die waar de agenten eerder naar op zoek waren geweest. Na contact met de officier van justitie kon de 28-jarige man uit Bergen op Zoom buiten heterdaad aangehouden worden. De verdachte was lichtgewond aan zijn handen. Hij is hieraan behandeld in het ziekenhuis, waarna hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. 

De aanleiding voor de vechtpartij is nog niet duidelijk. Zowel het slachtoffer als de verdachte moeten nog gehoord worden door de politie. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief