Foto: Politie

Poolse bestuurder (32) laat ongeldig kentekenbewijs zien bij controle bij De Wouwse Tol

  112 Meldingen

HEERLE - Een 32-jarige Pool liet vanochtend bij een controle bij de Wouwse Tol een ongeldig kentekenbewijs zien. Ook kon het niet worden bewezen dat hij de eigenaar van de auto was.


Rond 10.00 uur controleerden agenten een personenauto met een Pools kenteken bij De Wouwse Tol. Agenten vroegen de 32-jarige Poolse bestuurder zijn papieren te laten zien. Hij overhandigde een rijbewijs en een kentekenbewijs. Dat laatste document was echter sinds maart 2020 niet meer geldig. De bestuurder verklaarde dat hij ook de eigenaar was, maar dat kon door de agenten niet worden vastgesteld. Ook kon de bestuurder geen koopovereenkomst laten zien. 

De auto is door de politie in beslag genomen. Deze is weggesleept door een takelbedrijf. Als de rechtmatige eigenaar een geldig kentekenbewijs kan laten zien, en de officier van justitie is akkoord, dan mag de auto pas weer meegegeven worden.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Glasspecialist

Baarle-Nassau

Meerdere vacatures

Steenbergen

nieuwe collegas

Etten-Leur

Overblijfmedewerker

In de buurt

Chauffeurs

Yerseke