Foto: Addo Sprangers

Roosendaler (36) schiet met alarmpistool in de lucht aan Heulberg vanwege overlast van feestje

  112 Meldingen

ROOSENDAAL - In de nacht van zaterdag op zondag heeft er mogelijk een schietpartij plaatsgevonden aan de Heulberg in Roosendaal. Zondagochtend blijkt dat er in de lucht is geschoten omdat er overlast van het feestje zou zijn. Er werd ter plekke een gewonde persoon aangetroffen. 


Rond 03.10 uur kreeg de politie verschillende meldingen dat er in de Roosendaalse wijk Tolberg geschoten zou zijn. Daarop gingen meerdere eenheden van de politie met spoed ter plaatse. Daar werd een gewonde man aangetroffen. Hij zou mishandeld bij een feestje dat gaande was bij een woning in de buurt. Deze man is overgebracht naar het ziekenhuis. 

Verschillende mensen op straat werden gecontroleerd en gefouilleerd. Meerdere getuigen verklaarden dat er door een 36-jarige Roosendaler in de lucht was geschoten omdat er overlast was van het feestje. Agenten gingen naar de woning van de man, waar zij met hem praatte en de woning doorzochten. Daarbij werd een vuurwarpen aangetroffen. Na onderzoek bleek het om een alarmpistool te gaan. De 36-jarige man uit Roosendaal werd aangehouden voor de wet wapens en munitie en is overgebracht naar het politiebureau. Meerdere getuigen werden ter plaatse gehoord. 

Geruime tijd na het incident werd op de Enclaveberg nog een dronken man aangehouden. Hij leek gewond te zijn. Toen de agenten de 29-jarige Bergenaar aanspraken, gedroeg hij zich recalcitrant. Hij is vervolgens aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Verder onderzoek wees uit dat hij niks te maken had met het eerdere incident. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Begeleider van typelessen

Rijsbergen / Zundert / Etten-Leur

Meerdere vacatures

Etten-Leur

Chauffeurs personenvervoer

Breda, Etten-Leur en Zundert

Administratief medewerker Havendienst m/v

Moerdijk

Diverse Functies

Haps