Afbeelding

Gezocht voor mensen die in armoede leven

Algemeen

ROOSENDAAL - We zijn weer druk achter de schermen bezig voor het volgende gigantisch leuke evenement. En dat is natuurlijk Sinterklaas. Maar zonder donateurs kunnen we dit feest natuurlijk niet organiseren.

En daarom zijn we opzoek naar mensen die willen doneren. Je kunt hier denken aan: nieuw speelgoed (leeftijd 0 tot 14 jaar); taart / cup cakes voor de kinderen en volwassenen (ongeveer 100 stuks); inpakpapier; pepernoten. Willen jullie iets doneren en ons helpen om deze kinderen een dag om niet te vergeten te geven. We zijn ook volop bezig voor kerst, zodat mensen die niet geholpen worden door de voedselbank, aan een kerstpakket te helpen, zodat deze mensen tijden kerst ook iets lekkers op tafel kunnen zetten. Hierbij kun je denken aan etenswaar met langere datum en vacuümverpakt en conservenblik. Wilt u ons helpen aan spullen dan kunt u mailen naar michelledeibel@stichtingzinnia.nl of verzenden naar: Stichting ZINNIA, t.a.v. Michelle Deibel, Bilderdijklaan 9, 4707 KA Roosendaal.

Stichting ZINNIA

Stichting ZINNIA is een non-profit organisatie met als doel mensen te helpen die in armoede leven. We doen dit door, in onze vrije tijd, gedoneerde goederen, zonder winstbejag, in bruikleen te geven aan vaste bezoekers van onze website. Met giften organiseren we met regelmaat leuke activiteiten & evenementen, voor onder andere de kinderen uit hulpbehoevende gezinnen. Mensen, die in de problemen zitten, proberen we door te verwijzen naar diverse andere hulpinstanties, zoals bijvoorbeeld; maatschappelijk werk, verslavingszorg, Traverse, etc. Stichting ZINNIA richt zich voornamelijk op verborgen armoede en onderscheidt zich vanwege het feit dat we integriteit hoog in het vaandel hebben staan en de privacy van onze bezoekers zo veel mogelijk beschermen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief