Afbeelding
Foto: A. Uitdehaag

Harmonie St Caecilia Nispen presenteert Nispen TV

Door: Janny Mathijssen algemeen

NISPEN - Harmonie St Caecilia uit Nispen nodigt iedereen uit op het Nieuwjaarsconcert. Dit jaarlijks terugkomend spektakel zal gehouden worden op zondag 14 januari om 14.00 uur in de kerk te Nispen.

Elke week repeteert de harmonie uit Nispen vol enthousiasme zodat ze een nieuw gevarieerd programma kunnen brengen. Dirigent Guy van Geldorp heeft gedurende het jaar een repertoire samengesteld zodat de bezoekers een middagje onbezorgd kunnen genieten in een volledig getransformeerde kerk.
Dit jaar staat het nieuwjaarsconcert in het teken van een avondje TV kijken. In samenwerking met Onderling Kunstgenot wordt de illusie gewekt dat u op de bank voor de tv naar verschillende programma’s zit te kijken. Denk daarbij aan show, reizen, dans, een kookprogramma, film, muziek en spanning. Een blokje kinderTV mag hierin niet ontbreken. In dit blokje komen onze jongste leden aan bod en zij laten zien wat ze de laatste maanden al geleerd hebben van de docenten van MuziSens (enthousiaste muziekschool uit Wouw).
Toegangskaarten voor dit concert zijn vooraf te koop bij de leden van de harmonie, dorpshuis Nisipa en de Gouden Leeuw, en bij ingang van de kerk.
Iedereen is welkom vanaf 13.30 uur in de kerk te Nispen voor een middagje vol show, gezelligheid én muziek. [l]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief