Afbeelding

Ontmoet jouw toekomstige werkgever op 5 april

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

THOLEN - De uitgelezen kans om jouw toekomstige werkgever te ontmoeten. Een tiental regionale bedrijven, samen goed voor tientallen vacatures, presenteren zich tijdens deze banenmarkt in Bergen op Zoom. De vacatures zijn uiteenlopend van magazijnmedewerker tot internationaal chauffeur.

De avond wordt geopend met een korte presentatie over de sector en de werkgelegenheid. Aansluitend wordt de banenmarkt geopend. Vanaf dat moment is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met de diverse bedrijven en de sector.

Het doel van de avond is zoveel mogelijk matches te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Iedereen die op zoek is naar een baan in de sector is van harte welkom. Of je nou student, werkloos of toe bent aan een nieuwe uitdaging. Hier ontmoet jij jouw toekomstige werkgever.

Opleiding met baangarantie

Tijdens deze avond wordt ook gekeken naar de opleidingsbehoeften en worden er opleidingen met baangarantie aangeboden. Ook wordt er gekeken naar om- of bijscholingsbehoeften om je inzetbaarheid te verbeteren.

De banenmarkt vindt plaats op donderdag 5 april. Inloop vanaf 18.15 uur en om 18.30 uur begint de presentatie. Het adres is Van Konijnenburgweg 95 in Bergen op Zoom.

Aanmelden voor deze avond is vereist. Dit kan via www.viaquales.nl.

Deze avond is initiatief van de stichting ViaQuales in het kader van het project Brabant werkt aan morgen, gesteund door de provincie Noord-Brabant en het sectorplan West-Brabant.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief