Afbeelding

Groot Sinterklaasfeest voor mensen in armoede

Algemeen

ROOSENDAAL - Ook dit jaar heeft stichting ZINNIA een groot Sinterklaasfeest voor alle kinderen, uit minima gezinnen in de gemeente Roosendaal e.o., tot en met 12 jaar (uitzonderingen na overleg).

Het Sinterklaasfeest vindt plaats op zondag 3 december van 14.00 tot 18.00 uur. Het betreft een geheel verzorgde Sinterklaasmiddag met snoepgoed en enkele drankjes. Natuurlijk ook een bezoek van de Sint en zijn Pieten en misschien nemen ze voor de kinderen ook nog wel een cadeautje mee. Nadat de Sint en zijn Pieten zijn vertrokken, trakteren we iedereen op friet en snacks. De middag wordt gehouden in Huis van de Westrand, Sint Lucasplein 3, 4703 HX Roosendaal.

Om het aanmeldproces te versimpelen en centraliseren kunnen geïnteresseerden zich tot en met 19 november aanmelden via www.stichtingzinnia.nl, eerst aanmelden als bezoeker en dan aanmelden voor sinterklaasfeest. Speciaal uitgenodigd de leden van: Astrid Helpt; De Helpende Handjes; Sta op voor de minima; Stichting De La Vie; Stichting De Noodbank; Stichting De Ruilwinkel.

Heeft u een stichting of kent u mensen die hier ook horen dan kunt u contact opnemen met info@stichtingzinnia.nl. We doen dit omdat iedereen een Sinterklaasfeest verdient. Alleen met aanmelding heeft u toegang.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief