Foto: Platform R

Platform R op zoek naar oude schoolfoto's voor tentoonstelling

  algemeen

ROOSENDAAL - Platform R uit Roosendaal roept zowel jonge als oude Roosendalers op om op zoek te gaan naar hun oude schoolfoto's. Het platform wil deze gebruiken voor de tentoonstelling 'Schatjes', die vanaf zaterdag 30 juni te zien is in de tuin van het Tongerlohuys in Roosendaal.


De foto's worden op weerbestendig materiaal afgedrukt en vervolgens opgehangen aan een waslijn. Platform R organiseerde al eerder twee tentoonstellingen onder de naam 'Schatjes', een met gevelornamenten en een met carnavalsversieringen. Dit jaar valt 'Schatjes' samen met een andere tentoonstelling, namelijk 'Reis van Roosendaal door 750 dingen'. Van 30 juni tot 11 november vindt deze expositie plaats in het Tongerlohuys en andere delen van de stad.

Wie mee wil doen, kan zijn of haar oude schoolfoto's digitaal insturen via het e-maildres 750schatjesroosendaal@gmail.com. Daarbij moeten naam en leeftijd worden vermeld. De foto's kunnen ook op vrijdag 22 juni en zaterdag 23 juni worden ingeleverd bij de kassa van het Tongerlohuys. Medewerkers van Platform R maken de afbeeldingen dan digitaal. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Chauffeur-orderpicker

Moerdijk

receptie medewerker

Hilvarenbeek / Tilburg

Allround medewerker

Moerdijk

Commercieel Talent

Rucphen

Elektromonteur industrie m/v

Groot-Ammers, Moerdijk en de Botlek

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief