De vijftigers van 2017.
De vijftigers van 2017. Foto: René Dekkers

Vijftigersfeest in Wouw, immens populair in West Brabant

Door: Janny Mathijssen algemeen

WOUW – Het vijftigersfeest is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie in Wouw. Abrahammen en Sara’s (geboren in 1968) uit de hele regio verzamelen zich zaterdag 8 september aanstaande in café-zalen Donkenhof in Wouw om samen een feestje te bouwen.

Volgens Desiree Musters, een van de organisatoren wordt er dit jaar voor de achttiende keer feest gevierd en is het jaarlijkse feest immens populair. “We kunnen merken dat het jaarlijkse vijftigersfeest populair is, want vorig jaar (2017 red.) waren we binnen 5 weken uitverkocht, dus dat ging wel heel erg snel.” Aldus Desiree.
“De trend is daarbij wel dat we steeds meer zien, dat de deelnemers zich in groepen aanmelden. Hierdoor krijgen we nog meer het idee, dat het wordt gezien als een echte reünie van met name klasgenoten uit de lagere school tijd uit de dorpen en/of wijken rond Wouw” geeft Johan van Loenhout nog als nadere toelichting.

Aanmelden
Benieuwd geworden en ben jij geboren in 1968 en wil jij alleen of samen met je “klasgenoten” graag mee feesten, dan kun je vanaf nu aanmelden. Meld je wel snel aan, want bij 70 aanmeldingen is het echt vol.
Inschrijfformulieren zijn te downloaden via website van het vijftigersfeest, www.vijftigersfeest.nl.
Ben je tussendoor benieuwd wie zich al heeft aangemeld kijk dan op onze website www.vijftigersfeest.nl. Aangemeld en (nog) niet in het overzicht, laat het dan even weten via een e-mail. Mis je iemand die je eigenlijk wel verwacht, wijs hem of haar dan even op jullie feestje.

Vijftigersdag
Sinds enige jaren heeft het vijftigersfeest een eigen facebook pagina: https://www.facebook.com/#!/VijftigersfeestWouw?ref_type=bookmark hier kun je actuele informatie vinden, maar kun je ook informatie over jouw vijftigersfeest delen met ons.
De vijftigersdag wordt traditioneel afgesloten met een openbare feestavond, voor de vijftigers samen met andere bezoekers. Voor dit jaar hebben we opnieuw gekozen voor een DJ en een speciale verlichtte dansvloer, waarbij de bezoekers mee worden genomen naar een feest uit de eigen jeugdtijd, aldus een enthousiaste Desiree.

Dus, ben je geboren in 1968 en heb je zin in een origineel vijftigers feest, meld je dan snel aan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief