Afbeelding
Foto: Adri de Beer

Donatie KPO basisschool Joseph aan stichting Paul

Door: Janny Mathijssen algemeen

ROOSENDAAL - Op vrijdag 25 mei 2018 hield KPO Basisschool Joseph hun jaarlijkse actiedag met voorafgaand een sponsorloop. Dit jaar was het goede doel stichting Paul.

Stichting Paul zorgt ervoor dat kinderen waarvan de ouders het niet zo breed hebben, kunnen sporten. Immers ieder kind moet in de gelegenheid zijn om te kunnen sporten
De kinderen van de Joseph hadden van tevoren geld ingezameld voor de sponsorloop en op de actiedag zelf hadden vele ouders lekkere hapjes gemaakt om dit te verkopen voor het goede doel. Verder konden de kinderen de hele middag spelletjes doen zoals blikwerpen, op het springkussen, appel happen en nog veel meer.
Stichting Paul was in de week voor de actiedag op school geweest om in alle klassen te vertellen waar de stichting voor staat. Ook op de actiedag zelf waren zij vertegenwoordigd om verdere informatie te verstrekken.
Na alles verwerkt te hebben, konden we uiteindelijk een mooie cheque van 1250 euro overhandigen zodat stichting Paul ervoor kan zorgen dat er weer een aantal kinderen kunnen sporten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief