Afbeelding
Foto: W. Groffen

Ken uw Wouw

Door: Janny Mathijssen Sport en vereniging

WOUW - De oplossing van de Ken-uw-Wouwnatuurfoto van juli kostte kennelijk te veel energie tijdens de zomerse dagen in deze maand. Welgeteld twee goede inzendingen bereikten de burelen van Dorpsraad Wouw.

De fotograaf had zijn plekje gekozen bij de ingang van het Landeweelpark aan de Grobbendonk. Zijn uitzicht liep via de schaarse bebouwing in de Bulkstraat in de buurt van ’t Swert van ’t Schip richting de A58 bij Roosendaal. Een prachtig stukje natuur! Momenteel wordt het doorkijkje enigszins beperkt door het opgroeiend gewas op het boerenland.
De heer Jan de Rooij uit de Tiendevrij herkende de plek en wist de gefotografeerde landschapselementen nauwkeurig te beschrijven. Hij werd dan ook na loting de winnaar van de juliwedstrijd. De cadeaubon van € 15,-beschikbaar gesteld door Ondernemersvereniging Wouw, heeft hij inmiddels in ontvangst kunnen nemen. De tweede goede inzending kwam uit het Noordbevelandse Colijnsplaat; Patricia Bartels, oud-Wouwse, verraste ons vanuit Zeeland met een juiste omschrijving van het object op de foto.

Augustus
Wilt u in de maand augustus meedingen naar deze prijs? Stuur dan een email met de oplossing naar info@dorpsraadwouw.nl met vermelding van uw adres. U kunt dat gedurende de gehele maand augustus van 2018 doen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief