Foto:

Doe inspiratie op met najaarseditie 'ROOSENDAAL'

ROOSENDAAL – Komend weekend valt de gloednieuwe herfsteditie van de special 'ROOSENDAAL' op de deurmat. Deze uitgave staat onder meer in het teken van de nieuwste najaarsmode in de binnenstad en het themajaar Roosendaal 750 jaar.


De feestelijkheden van rondom Roosendaal 750 jaar bereiken deze maand namelijk hun hoogtepunt. Dat gebeurt met grote evenementen, zoals KunstenOnder1Dak, het Roosendaals Treffen, theaterspektakel KIJK ons … Roosendaal en All4Harmonie.

Spaarprogramma

In deze uitgave leest u ook alles over het Roosendaalse spaarprogramma. Maar liefst vijftig ondernemers sloten zich aan bij ROOS24. Met een speciale pas spaart u bij aankopen in Roosendaal voor gratis diensten en producten. Ook maakt u elke maand kans op mooie prijzen. Eigenaren van modeboetieken uit de binnenstad lichten in deze uitgave een tip van de sluier op over de laatste najaarsmode.

Evenementenkalender

In deze editie bevindt zich ook een uitgebreide kalender met daarop alle evenementen uit de gemeente Roosendaal. Zo ziet u in één oogopslag wat er de komende maanden allemaal te doen is in de stad en in de vijf pittoreske kerkdorpen. Op het programma staan bijvoorbeeld evenementen als Halloween in Park Vrouwenhof, de Waterpompfeesten in Wouw, Roosendaal Danst en verschillende bierevenementen.

Natuur

Ontspannen kan ook in de mooie natuur rondom Roosendaal. Ontdek de herfstkleuren van het bos bijvoorbeeld op Landgoed Visdonk. Deze speciale uitgave geeft genoeg tips om de omgeving te ontdekken op de fiets of te voet. Houd de brievenbus daarom in de gaten en doe inspiratie op voor de herfst met dit speciale bewaarexemplaar van 'ROOSENDAAL!' een uitgave van Citymarketing Roosendaal, VVV Roosendaal en Uitgeverij De Bode in samenwerking met stakeholders.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>