Foto: Dansers met luchtfoto van Roosendaal tijdens KIJK ons Rooendaal

VVD wil 'geboorte van Roosendaal' blijven vieren

ROOSENDAAL - De feestweek van Roosendaal 750 jaar was volgens velen een groot succes en dat is ook de VVD ter ore gekomen. "Een ongekend aantal positieve reacties van onze burgers en heel veel mensen die enorme trots over hun stad Roosendaal uitspraken", aldus Kees Verstraten (VVD). Onder andere het totaaltheaterstuk KIJK ons ... Roosendaal, maar ook alle andere activiteiten gooiden hoge ogen bij het publiek.


"Vele vrijwilligers en professionals hebben gezorgd voor een fantastische ambiance in onze stad", stelt Verstraten. De VVD vindt het echter jammer als deze verbondenheid niet verder wordt voortgezet de komende jaren. Verstraten stelt daarom voor om de datum van 5 november, de geboortedag van Roosendaal, jaarlijks of tweejaarlijks te vieren in welke vorm dan ook. Daar wil hij dan ook de omliggende dorpen bij betrekken. "Ziet u, net als de VVD-fractie, het belang om deze verbondenheid te boren en uit te bouwen, omdat dit een boost aan onze stad zal geven?", vraagt hij dan ook aan het college van burgemeester en wethouders.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief