Foto:

Roosendaal feest met Rosada en binnenstad

ROOSENDAAL - Designer Outlet Rosada en de Roosendaalse binnenstad hebben de handen ineengeslagen voor een groot feestweekend op 3 en 4 november. Op 5 november wordt de 750ste verjaardag van de stad Roosendaal gevierd. Een goed moment voor de twee om gezamenlijk een feestelijk evenement te organiseren. Tot grote vreugde van VVV-directeur Inge van Aalst. "Wij zijn blij dat nu voor het eerst gewerkt wordt aan synergie tussen Designer Outlet Rosada en de binnenstad. Dit gaan we vaker per jaar oppakken met thema's die elkaar raken."


Tijdens het feestweekend is er in ieder geval vervoer geregeld tussen de twee shopgebieden. "Er rijdt een historische bus van en naar Designer Outlet Rosada. Bezoekers kunnen gratis op deze bus stappen", vertelt Van Aalst. Deze bus wordt ingezet als pendelbus op 3 en 4 november tussen 11.30 en 17.30 uur, traject Rosada en de de Nieuwe Markt in de binnenstad. Zowel bij Designer Outlet Rosada als in de binnenstad worden tijdelijke bushaltes gemaakt. Die zijn te herkennen aan speciale 750 jaar-bordjes.

Nostalgische bus

Bus 603 is een nostalgische stadsbus met 32 zitplaatsen van de Stichting Veteraan Autobussen. De chauffeur is stijlvol gekleed in nostalgisch BBA kostuum. Het belooft een feestelijke en vermakelijke rit te worden want er rijdt ook een acteur mee die je door de stad gidst. Met deze nostalgische busverbinding wordt het voor bezoekers nog makkelijker om beide shopgebieden te bezoeken. "Bezoekers van Designer Outlet Rosada kunnen de auto op het parkeerterrein laten staan en met de bus de binnenstad bezoeken om te shoppen en het feestelijke programma mee te maken met verrassende activiteiten." Wie zijn auto in de binnenstad parkeert, kan natuurlijk ook gebruik maken van de busverbinding.

Tapage

Daarnaast worden er verschillende leuke activiteiten en evenementen gehouden. Zo is het op zaterdag 3 november weer tijd voor de Tapage. Verschillende horecazaken in de binnenstad hebben op deze avond livemuziek of entertainment op het programma staan. De Tapage vormt daarmee een stapavond voor alle leeftijden. Je hoeft geen entreekaartjes te kopen, want overal is de entree gratis. In de deelnemende cafés en restaurants liggen flyers met daarop het programma van deze avond. Daarnaast wordt het programma ook bekend gemaakt op de Facebookpagina van de Tapage. Eén van de grootste voordelen van deze avond is dat de muziek op verschillende tijdstippen begint, zo kun je de hele avond ergens binnenlopen en genieten van allerlei muziekgenres; dance, pop, jazz en rock…..voor ieder wat wils!

Winactie

Designer Outlet Rosada en Collectief Roosendaal hebben tevens besloten om een speciale winactie op te zetten tijdens het feestweekend van 3 en 4 november. Iedereen kan meedoen aan de speciale speurtocht naar de Tullepetaon. In de binnenstad en bij Designer Outlet Rosada zijn in totaal vier Tullepetaonen te vinden. Wie een selfie heeft gemaakt met alle vier de Tullepetaonen maakt kans op een Roos24-cadeaukaart in de binnenstad en een Designer Outlet Rosada Gift Card met een gezamenlijke waarde van 750 euro. "Dat slaat weer mooi terug op de 750ste verjaardag van Roosendaal."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>