Presentatie bij Blom verkeersschool om als beroepschauffeur of beroepschauffeuse aan de slag te gaan.
Presentatie bij Blom verkeersschool om als beroepschauffeur of beroepschauffeuse aan de slag te gaan.

Informatieavond bij Blom verkeersschool op 15 november

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL - Op donderdag 15 november a.s. organiseert Worktrans Uitzendbureau uit Roosendaal in samenwerking met BLOM Verkeersschool een informatieavond voor iedereen die vrachtwagen- of buschauffeur of -chauffeuse wil worden. Hebben we een klik? Dan bieden we een gratis chauffeursopleiding met baangarantie aan.

"De komende jaren blijft de vraag naar beroepschauffeurs voor het goederen- en personenvervoer groeien. Het tekort wordt dus alleen maar groter", aldus Maureen Penders van Worktrans en Workbus vestiging Roosendaal.
"Je gaat bij Blom Verkeersschool in opleiding voor het C/CE/D rijbewijs en via Worktrans of Workbus aan de slag. Maar we weten ook dat het vak niet voor iedereen is weggelegd, daarom willen we graag mensen volledig informeren over het vak en de opleiding."

Informatieavond
Tijdens de informatieavond wordt verteld over het vak en de vele mogelijkheden in de transport. Je krijgt uitgelegd hoe het opleidingstraject eruit ziet en wat de eisen voor deelname aan deze opleiding zijn. Ook leggen we uit wat onze baangarantie inhoudt. Na de presentatie voer je met onze intercedenten en onze opdrachtgever een kort persoonlijk gesprek over jouw ambities en ons aanbod.

Meld je snel aan
Ben je in het bezit van het B-rijbewijs en eigen vervoer? En zie jij het wel zitten om als beroepschauffeur of beroepschauffeuse aan de slag te gaan? Meld je dan snel aan via www.gratischauffeurworden.nl
De informatieavond vindt plaats op donderdag 15 november bij Blom in Etten-Leur (Handelsweg 11, 4879 AJ Etten-Leur). Om 18.30 uur starten we met de presentatie vanaf 18.15 uur staat de koffie voor je klaar!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief